Image Map

Tot aan de maan (7+)

‘Tot aan de maan’ is de opvolger van ‘Cowboy Stanny & Het Meest Fantastische Boek ter Wereld’. Deze keer vertelt Stanny zijn eigen verhaal over wilde avonturen met opa in het ‘oerwoud’ en over samen lezen ‘tot aan de maan’. Figuren klimmen uit boeken en de poppetjes gaan aan het dansen op de boekenrekken van jouw bibliotheek. De voorstelling heeft als nobel doel: leesplezier aanwakkeren bij kinderen van 7 tot 10 jaar.

Stanny De Wolf heeft de ‘Gouden Neus voor Boeken’ gewonnen. Daarom mag hij voor één dag de bibliothecaris zijn van jouw bibliotheek. Voor één dag omringd door duizenden fantastische boeken die hij allemaal kent. Of, bijna allemaal. En ook al gaat het lezen bij hem niet vanzelf, toch heeft Stanny een bijzondere gave: een échte neus voor boeken. Hij kan aan boeken ruiken hoe spannend, romantisch, grappig … ze zijn. Als de maan komt, stopt hij met lezen. Maar in zijn hoofd gaan de avonturen altijd verder …

Opvoeringen zijn mogelijk op maandag en in het weekend.

BIBLIOTHEEKVOORSTELLING

Deze voorstelling wordt gespeeld in de jeugdbibliotheek of de boekenwinkel. Dus niet in een zaaltje. Een podium of theaterbelichting zijn niet nodig. De jeugdafdeling van de bibliotheek is het decor, de kinderboeken zijn de attributen. De kinderen zitten in een vrije ruimte tussen de boekenrekken. Wij kunnen zitkrukjes voorzien.

 

MEDEWERKERS

tekst en spel Eric Broeckx ♦ coaching Joost Van den Branden en Willem Verheyden ♦ muziek Jan Can en Robbe & Oscar (Aistra Duo) ♦ figuren Hanne Geerts en Vick Verachtert ♦ boek met pop-ups Veronique Vanherck ♦ tekeningen Patrick Van Herck ♦ decor Paul Wilms ♦ le(e)smap Ann Heyns ♦ stemmen Rit Stes, Griet Van Hulle, Herman Beyens, Gilles Verheyden, Ann Goormans Met dank aan de bibliotheken van Lille, Kasterlee, Ranst en Zwijndrecht!

 

PRIJS

algemeen
 • de vermelde prijzen zijn inclusief btw (6%) en inclusief auteursrechten
 • het totaal bedrag (uitkoopsom + forfait verplaatsing) wordt betaald, naar keuze, ofwel contant meteen na de voorstelling, ofwel uiterlijk 10 dagen na de voorstelling met een bankoverschrijving
 • in de prijs van de voorstelling is een uitgebreide lesmap voor scholen inbegrepen
uitkoopsom
 • één of twee voorstellingen op één halve dag = € 400
 • drie voorstellingen op één dag kosten € 505

 

forfait verplaatsing
 • afstand vanaf Retie x 2 x € 0,30 per km

 

FOTOBOEK

 

DOWNLOADSLEEFTIJD KINDEREN/VOORSTELLING SPEELVAK DUUR LESMAP
7 tot 10 jaar
50
2,5 x 3m
45-minuten
Lesmap TOTAANDEMAAN


Wil u deze voorstelling boeken of heeft u vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

  BETREFT:

  School / Instelling / Organisatie (verplicht)

  Uw voornaam + naam(verplicht)

  Uw straat + nr(verplicht)

  Uw postcode(verplicht)

  Uw gemeente(verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Vragen - Reacties