Image Map

WOLF

wolf_hoofd

WOLF is geen gewone vrolijke sprookjesvoorstelling. Er is meer. In WOLF stappen de kinderen in de rol van poppenspeler of muzikant …

WOLF is erg nieuwsgierig en zoekt altijd verder dan zijn neus lang is. Plots staat hij in een groot bos. Helemaal alleen. Hoe komt hij terug bij zijn vrienden? De 3 biggetjes willen niet weten van wolven. De 7 geitjes mogen niet opendoen van hun mama. Waarom is iedereen toch zo bang van WOLF? Hij wil gewoon de weg vragen naar Alaska! Gelukkig heeft een meid met rode kap een mand vol wijze raad … en ziet ze meer dan een wolf met een grote muil en vlijmscherpe tanden.

Meespeeltheater

Lukas met wolvenkop nieuwIn WOLF nodigt poppenspeelster Ann de kinderen uit om actief mee te doen. Ze doen mee als poppenspeler of als muzikant. Ann begeleidt de kinderen zorgvuldig tijdens de voorstelling. Zij vertelt het verhaal en geeft duidelijk aan wanneer de kinderen hun rol mogen spelen. De kinderen dienen op voorhand niets in te oefenen. Vlak voor de voorstelling krijgen de kinderen de rol die ze spelen tijdens de voorstelling. De leerkrachten-begeleiders assisteren Ann bij deze rolverdeling.

 

Reacties na de toonvoorstelling van WOLF in oc De Djoelen, Oud-Turnhout:

 • Onze Jasper vond het geweldig! Hij was heel trots op zijn rol (de klankbuizen). En ook de sticker hierbij was heel belangrijk voor hem! Met veel trots liet hij deze aan iedereen zien! Bedankt voor de leuke voorstelling!
 • Hier alleen maar enthousiaste reacties en vooral spijt dat het ‘mee’-spelen van korte duur was ;). 
 • Voor Lies was het prima.  Ze vond het leuk om mee te doen en vooral ( ze was geit) omdat het niet “bedreigend” over kwam denk ik want op voorhand had ze gezegd ‘ik denk dat ik alleen maar ga kijken en niet ga mee doen’. Het verhaal vond ze ook heel goed en op de vraag of ze ooit nog eens naar zulk een toneel zou willen gaan zei ze heel enthousiast en overtuigend ‘JA’.
 • Joanne: ik vond het heel leuk! vooral dat ik met de poppetjes mocht spelen, en dat ik een geitje was …
 • Ole: heel leuk, dat ik een kikker mocht zijn, samen met Daan die een kreeft was …
 • Mathias: ik speelde Wolf en vond dat kei plezant. Roodkapje vond ik kei grappig in de boom.
 • Zowel Pia als Renée waren dol-enthousiast over het toneel. Het feit dat ze mochten meespelen vonden ze super! Ik had ook het geluk dat ik kon kijken met de lerarenkaart. Naar mijn doelgroep toe, kinderen met autisme, vond ik ook de duidelijkheid en visualisaties een sterke troef. De kinderen weten welke rol ze moeten spelen en wanneer ze naar voor moeten komen. De toneelmeester en dirigent die alles een beetje in het oog moeten houden zijn ook zeker een sterke troef. Echt de moeite waard!

PRIJS

algemeen
 • in de hieronder vermelde prijzen is 6% btw inbegrepen
 • het totaal bedrag (uitkoopsom + forfait verplaatsing) wordt betaald, naar keuze, ofwel contant meteen na de voorstelling, ofwel uiterlijk 10 dagen na de voorstelling met een bankoverschrijving
 • in de prijs van de voorstelling is een uitgebreide lesmap voor scholen inbegrepen
uitkoopsom
 • één of twee voorstellingen op één halve dag = € 400
 • drie voorstellingen op één dag kosten € 505
 • vier voorstellingen op één dag kosten € 610
forfait verplaatsing
 • afstand vanaf Retie x 2 x € 0,30 per km

 

MEDEWERKERS

CONCEPT EN SPEL ann goormans POPPEN vick verachtert COACHING eric broeckx DECOR paul wilms

 

FOTOBOEK

 

DOWNLOADSLEEFTIJD KINDEREN/VOORSTELLING SPEELVAK DUUR LESMAP
5 tot 8 jaar
maximum 50 kinderen
6 meter (B) x 5 meter (D) x 2,5 meter (H)
40-minuten
Wolfmap


Wil u deze voorstelling boeken of heeft u vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

  BETREFT:

  School / Instelling / Organisatie (verplicht)

  Uw voornaam + naam(verplicht)

  Uw straat + nr(verplicht)

  Uw postcode(verplicht)

  Uw gemeente(verplicht)

  Uw telefoonnummer(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Vragen - Reacties